Uncategorized
Jätä kommentti

Parvekepuutarha kaupungissa

Kesällä parvekkeesta tulee yksi käyttöhuone lisää. Tämä kesä on meille ensimmäinen 4 vuoteen, jolloin ympärillemme ei rakenneta. On ihanaa juoda aamukahvi parvekkeella, kun ei tarvitse katsella nostureita työn touhussa aamuseitsemältä, vaikka se onkin ollut pojalleni suurta viihdykettä. On huvittavaa miten isot koneet voivat olla niin kiinnostavia. Kaikki kaivinkoneet jäädään matkalla katsomaan. Nähtäväksi jää millainen meidän pienestä tytöstämme tulee…

InstagramCapture_ccf24ebe-a5d5-4c29-af8b-fbc31f09b89b

Meidän perheessä työjako menee niin, että minä suunnittelen ja visioin ja mieheni rakentaa. Tänä vuonna purettiin parvekepenkki ja tehtiin siitä iso istustuslaatikko. Siellä kasvaa herneitä, avomaankurkkua, kesäkurpitsaa, pinaattia ja salaattia.

Luovuus on jännä juttu. Se ei ikinä lopu. Luovuus tarvitsee välillä tilaa ja ilmaa ympärille, jotta se löytää uuden kanavan tulla ulos. Ensimmäisellä äitiyslomallani maalasin kaikki parvekekalusteet pariin otteeseen eri väreillä. Muutkin puupinnat olivat vaarassa. Jouduin ihan tosissani pidättelemään itseäni, etten viimeistelisi kaikkia kotini pintoja maalilla. Huh! Onneksi en tehnyt sitä.

DSC05483

Tervetuloa pikku herneenversot ja kesäkurpitsan alku. Se hetki on niin ihmeellinen, kun ensimmäisen kerran huomaa mullasta puskevat pikku versot … Maailma on niin pienistä asioista kiinni. Kaikki lähtee yhdestä pienestä siemenestä…

DSC05569

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s