Uncategorized
Jätä kommentti

Pariisin Ville

DSC05613

 

Minibreikki Porvoossa. Seurana vain MINÄ. Kun mieheni pääsi töistä, hyppäsin bussiin kuulokkeet korvilla. Lapset, tiskit ja pyykkivuoret jäivät hetkeksi isän hoitoon. Perillä suuntasin kauniiseen boutique -hotelliin Pariisin Villeen. Rakastan yksityiskohtia. Siitä syystä suosin boutique -hotelleja isojen ketjujen sijaan. Sisustuksesta löytyy aina ihasteltavaa ja piristäviä yksityiskohtia. Erityisesti jäi mieleen vanhasta puisesta pianosta tehty vastaanottotiski.

 

DSC05610

 

Päästyäni perille olivat kadut jo tyhjenemässä turisteista. Juuri sitä mitä halusinkin. Ei liikaa ihmisiä. Sai vaeltaa rauhassa omissa ajatuksissaan. Ottaa kuvia ja nauttia vanhan kaupungin tunnelmasta. Illallisen söin joenrantaravintolassa katsellen auringon laskua. Pöytäni ylle linnunpönttöön oli sinitiainen tehnyt pesän.

 

DSC05612

 

Reissuni perimmäinen syy oli painettu tyynyyn…

 

 

InstagramCapture_7314412e-3322-4926-95e5-423791879fc3

 

Aamiainen tarjoiltiin tässä pienessä ihastuttavassa aamiaishuoneessa. Hotellissa oli enimmäkseen businessasiakkaita, jotka olivat jo herättyäni syöneet ja lähteneet. Sain syödä kaikessa rauhassa kenenkään häiritsemättä. Koko paikka vain minulle. Nauratti kuinka kaikki sujui… Aamiaisella tarjoiltiin luomu uuniohrapuuroa. Otan se ehdottomasti listalleni. Se oli niin hyvää! Meillä on vain niin aamuvirkut lapset, etten luultavasti ikinä aamupalaksi kerkiä sitä tekemään. Puuro saa hautua mielellään pari tuntia uunissa, jotta siitä tulee samettisen pehmeää.

 

DSC05584

 

Porvoon vanhakaupunki on täynnä yksityiskohtia. Pikku putiikeista löytyy toinen toisiaan ihanampia pikku purnukoita ja kaikkea mitä on pakko päästä näpräämään ja haistelemaan. Kuningatarkin tervehtii.

 

DSC05593

 

Zum Beispiel on vakio lounaspaikkani, kun käyn Porvoossa. Laadukkaat lähituotetut raaka-aineet maistuvat ruoassa. Ravintola on avara ja rennon trendikäs. Meksikolaista aamiaista tarjoillaan koko päivän. Ravintolasta aistii, että sitä tehdään rakkaudella, ronskisti värejä säästelemättä, ollen tyylikäs, muttei itseään liian vakavasti ottava…

 

DSC05636

 

Lounaaksi sain kurpitsakeittoa ja ihanaa luomuleipää.

 

DSC05639

 

Astellessani takaisin bussiasemalle olo oli ihanan kevyt. Minilomani oli juuri mitä tarvitsin. Hetken itsekseni…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s