Uncategorized
Jätä kommentti

Mifuko

DSC05654

Olen ihastunut näihin söpöihin koreihin. Kävin hakemassa pikkuneidillekin oman. Näitä löytyy monen värisiä ja kokoisia. Kaikki tuotteet on suunniteltu Suomessa ja käsintehty Afrikassa. Loistava idea!!! Kiondo -korit ovat tyyliltään skandinaavisia, mutta käsityötaito tulee Afrikasta. Minusta on kiva laittaa rahaa tuotteisiin, joista tulee myös hyvä mieli. Voin mielessäni nähdä kuinka Kenialainen perheenäiti saa tätä kautta toimeentulonsa ja pystyy elättämään perhettään. Pienissä yrityksissä tuotanto ja sen eri vaiheet ovat usein läpinäkyvämpiä. Harvemmin isoissa firmoissa tähän enää pystytään. Tuotanto on monesti niin pitkälle ulkoistettu. Jokaisessa Mifukon tuotteessa on tekijän nimi. Ja ainakin minulle tulee siitä kiva olo. Pikku yksityiskohta joka eroaa massasta. Kuluttajana arvostan juuri näitä pieniä asioita, jotka väistämättä jää mieleen, kun ostaa tuotetta tai palvelua. Monesti sitä palaa niihin kauppoihin, missä tuli hyvä fiilis tai missä oli se super kiva myyjä tai yksinkertaisesti tuote oli hyvä ja toimiva. Ehkä yritän sanoa sitä, että rakkaudella tehdyt asiat erottuvat aina edukseen:)

DSC05663

Jotenkin kummasti laatikkotila ei ikinä riitä kaikille leluille. Tasaisin väliajoin käyn läpi lelulaatikot, lahjoitan tarpeettomat ja heitän huonoksi menneet lelut pois. Kun kolmatta kertaa astun saman rakennuspalikan päälle, joka on päässyt hautautumaan olohuoneen maton alle, parkaisen kivusta. Ei, lelut eivät löydä itse laatikoihin, eikä koreihin, eikä ne lapset niitä kerää ilman useita erinäisiä kehotuksia. Mutta onpahan ainakin hienot korit mihin voin ne itse laittaa.

DSC05671

 

DSC05675

DSC05661

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s