Uncategorized
Jätä kommentti

GO BANANAS ANANAS!

DSC06220 (1)

Ananas, tuo exoottinen hedelmien kuningatar. Ananas on loistava turvotukseen. Se sisältää ruoansulatusentsyymi bromelaiinia, joka auttaa hajottamaan ruokaa ja tätä kautta vähentää turvotusta. Runsaan aterian jälkeen onkin hyvä idea syödä muutama pala tuoretta ananasta. Tänään tuo kaunis hedelmä löytyy tehosekoittimestani. Jos ei pelkää hedelmälihaa, niin tehosekoitin käy loistavasti mehustamiseen.

DSC06232

Ananas sai kaverikseen ison kourallisen mansikoita ja muutaman viipaleen hunajamelonia. Kuulostaapa makealta. Itse en ole makeiden mehujen ystävä. Tykkään luonnollisista mauista. Olen aina ollut suhteellisen tarkka terveydestä ja ruoasta mitä syön. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän herää asioihin, jotka ovat olleet omassa ruokavaliossa pielessä. Kaikki tuotteet joita ruokakaupassa myydään, eivät ole terveellisiä. Maalaisjärjellä pääsee aika pitkälle monessa asiassa. Useasti turhaudun siihen, mitä kaikkea ruokavalmisteisiin lisätään ja otan sen myös henkilökohtaisesti, koska tuntuu siltä, että kuluttajaa aliarvioidaan.

DSC06246

Ananas, mansikat, hunajameloni ja puoli litraa vettä sekoittimeen ja valmista on. NAM!! Lopputulos ei ollut ollenkaan makea, vaikka raaka-aineiden perusteella niin voisi päätellä. Sokerin lisääminen mehuun tuo extra makeutta, jos sitä kaipaa:)

DSC06253

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s