Uncategorized
Jätä kommentti

Ei muumitaloa lukita yöksi…

DSC06339DSC06272DSC06282DSC06266DSC06313DSC06299

Suomen sää on ollut epävarmaa vuoristorataa koko kesän ajan. Lähdimme ajamaan rankkasaateessa kohti Suomen aurinkoisinta kuntaa Naantalia, joka ei pettänyt. Määränpäässä meitä odotti ihana auringonpaiste.

Poikani on odottanut muumimaailman reissua ja muumien halaamisesta jo varmasti vuoden verran. Vihdoinkin koitti päivä, jolloin haave toteutui. Hän kerkesi kotona jo mennä aivan sekaisin. Voimat pettivät jaloista, kiukutti ja kiukutti, ruoka ei maistunut ja kaikki oli vähän huonosti.

Perillä Kaikki muumit käytiin halaamassa ja Nipsun (tai Nispulin, kuten hän itse sanoo) hännässä roikkumassa. Mietin, miltäköhän mahtaa tuntua pukeutua kesäkuumalla muuminasuun, nähdä ainoastaan eteenpäin, sivuilla tapahtuvat asiat voi vain kuvitella, kävellä samalla, kun satoja lapsia roikkuu sinussa ja halata ja halata?

Reissu oli onnistunut, kaikki muu meni nappiin paitsi se, että Haisuli oli karannut. Poikani lemppareiksi nousi noita, joka metsäpolulla kiukkusi ja hätyytteli lapsia, pimeät hieman pelottavat luolat, missä oli hattivatteja ja se pelottava MÖRKÖ!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s