Uncategorized
Jätä kommentti

Kids Halloween Makeup Tutorial

DSC06924

Halloween lähestyy ja ajattelin tehdä helpon meikkitutoriaalin, minkä voisi maalata lapsille halloween -juhliin. Tarkoitus on tehdä vielä toinen tutoriaali aikuisille kissanaisille.

DSC06944

Gepardi -kasvomaalaukseen tarvitset: Kasvomaaleja (keltainen tai kultainen, oranssi, valkoinen ja musta). Eyeliner -siveltimen ja toisen hieman isomman peiteaineelle tarkoitetun siveltimen (pahoittelen että kuvassa siveltimet ovat niin epätarkkoja) ja tavallisen meikkisienen. Näillä pärjäät jo oikein hyvin. Kasvomaalit kannattaa olla vesiliukoisia, jotta lapsille tehtäessä ne saa helposti pestyä pois.

DSC06952

Aloita levittämällä valkoinen väri suun ympärille, leukaan ja kasvojen alaosaan (käytä meikkisientä). Tee isot kolmiot silmänseudulle (Käytä peiteaine sivellintä).

DSC06910

Seuraavaksi maalaa/tuputa loppu paljas iho keltaiseksi (käytä meikkisientä).  Levitä oranssi väri kuvassa näkyville paikoille (käytä peiteaine sivellintä). Tässä vaiheessa keltaisen ja oranssin yhtymäkohtia voi hieman häivyttää (käytä beautyblenderiä, munan muotoista meikkisientä – pienellä päällä saa hyvin häivytettyä pikkutarkkoja kohtia).

DSC06913

Kun pohjavärit ovat paikallaan, voit ruveta maalaamaan gepardin silmiä, suuta ja laikkuja (käytä eyeliner -sivellintä). Sitten vain pikku gepardit liikkeelle…trick or treat!

DSC06930

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s