Uncategorized
Jätä kommentti

Päivämeikki

DSC07249

Jaan pari kokeilemisen arvoista vinkkiä. Tämän päivämeikin tekee 5 minuutissa. Märän näköiset luomet ja mattahuulet piristävät perusmeikkiä!

syysmeikki

Jujuna on silmät ja huulet. Jos tykkäät käyttää yhtä sävyä koko luomelle ja mieluiten jotakin todella nudea sävyä, niin tämä sopii sinulle mainiosti. Halusin luomista märän näköiset, joten käytin väritöntä huulikiiltoa pohjustamaan luomen. Sen jälkeen töpöttelin luomivärisiveltimellä vaalean beigen luomivärin sen päälle. Aina kun tuotetta leviteään märällä siveltimellä luomiväri tulee esiin voimakkaamman sävyisenä. Lisäsin vielä luomivärin päälle sormella töpöttäen lisää huulikiiltoa. Käytin todella mietoa kiiltoa, koska halusin vain aavistuksen märän näköiset luomet. Jos haluat voimakkaamman efektin kannattaa käyttää väritöntä huulikiiltoa, mutta sellaista joka on tahmeampaa ja jää paksummin pinnalle. Märän näköiset luomet antavat kivan twistin perusmeikkiin!

DSC07256 (1)

En ollut pitkään aikaan käyttänyt Clarinssin huultenrajauskyniä. Ja tämän oli unohtanut täysin. Olin iloisesti yllättynyt, kuinka hyvä sävy oli. Ruskean ja mauven sekoitus. Juuri nappisävy! Ei liian ruskea, mutta ei liian sinertäväkään. Tähän huulimeikkiin et tarvitse muuta kuin rusehtavan huultenrajauskynän ja lopputuloksena saat ihanan mattaiset syyshuulet. Ruskeassa sävyssä on se hyvä puoli, että hampaat näyttävät valkoisemmilta.

Jos kuulut siihen ryhmään, joiden huulet rohtuvat talvisin niin, että huulipunan käyttö on vaikeaa, niin tässä tulee VINKKI! Tämä kannattaa tehdä silloin tällöin ja ennen voimakassävyisten punien käyttöä.  Tarvitset vain oliiviöljyä, hunajaa ja ruskeaa sokeria. Sekoita ne yhteen ja saat kosteuttavan kuorinnan huulillesi. Hiero huuliin muutaman minuutin ajan pyörivin liikkein ja huuhtele pois. Huulet pysyvät pehmeinä ja huulipunan levittäminen on helppoa ja lopputuloksena saat kauniit täyteläiset huulet.

DSC07272

  • Luomiin käytin Make Up Storen cybershadown sävyä gold
  • Huulikiilto luomiin Ben Nye lip gloss sävy 01-natural
  • Huultenrajauskynä Clarins sävy 14 naturel-nude

DSC07248

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s