Uncategorized
Jätä kommentti

Sadetta pidellen

 

 

Joulukuu ja sataa, sataa ja sataa. Harrastan pakkoulkoilua. Ei tekisi mieli mennä pyörimään ulos kuraan ja märkään. Mieluummin laittaisin villasukat jalkaan, hautautuisin sohvalle torkkupeiton alle. Joisin lattea ja lukisin hyvää kirjaa. Mikään ei pakottaisi mihinkään. Ihana ajatus, mutta käytännössä niin harvinaista toteuttaa. Todellisuudessa kärvistelen vielä hetken verran ulkona lasten kanssa, vaikka vettä taitaa tulla jo vaakasuunnassa. Tänään havahduin, kuinka kauniita värejä luonnossa vielä on. Vaikka kaiken järjen mukaan enää pitäisi olla vain tuhansia eri harmaansävyjä. Bongasin aika paljonkin eri värejä ja syviä sellaisia. Aika piristävää. Siitäkin huolimatta, että vaakasuorasade olikin jo päässyt tuhoamaan kaikki yritykseni näyttää edes vähän huolitellummalta kuin siltä tyypiltä, joka tuijotti minua aamulla herätessäni peilistä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s