Uncategorized
Jätä kommentti

Aamiainen Tukholmassa

WP_20160123_004

Sinä ihana hotelliaamiainen! Olet yksi lempiasioistani! Ihana herätä aamulla, kun tietää pääsevänsä maistelemaan kaikkia ihania herkkuja mahan täydeltä. Slurps! Eikä tarvitse itse tehdä mitään muuta, kuin nousta ylös sängystä ja kävellä valmiiksi katettuun aamiaispöytään.

Olimme perheeni kanssa pari päivää Tukholmassa ja yövyimme boutique-hotelli Nofossa Södermalmilla. Hotelli oli viihtyisä. Meillä oli suora näkymä hottelihuoneen ikkunoista Katariinan kirkkoon. Illalla kirkon edustalla oleva hautausmaa täyttyi kyntilöiden tuikkeesta. Hotelli oli rakennettu 1700 -luvulla rakennettuun taloon. Sisätilat oli uusittu vanhaa kunnioittaen ja uudistettu niin, että henkivät saumattomasti vanhaa ja uutta. Hotellissa oli erilaisia teemahuoneita. Oli Pariisin Moulin Rouge, vanhaa englantilaista tyyliä ja retrohuoneita.

Erityisesti minulle jäi mieleen herkullinen aamiainen, mikä oli toteutettu tosi kivasti. Oli kivasti koottu ohjeita siitä, millaisen leivän voi rakentaa eri raaka-aineita käyttäen. Kaikki oli todella herkullista ja sain vatsani täyteen. Myös hotellin lokaatio oli hyvä. 5 minuuttia kävellen Götgatanille, mikä on huippu shoppailukatu. Suurimmaksi osaksi vaatekaupat ovat ruotsalaisia ja suurin osa löytyy myös Suomesta, mutta Ruotsissa valikoima on paljon laajempi.

Meillä oli mukana meidän kaksi pikku nappulaa. Hotellissa ei ollut lasten leikkipaikkaa eikä hissiä, mutta muuten hotelli toimi hyvin myös pienten lasten kanssa. Heti kadun toisella puolella oli päiväkodin leikkipuisto ja tekojää. 2 minuutin matkan päässä oli toinen leikkipuisto, joka oli kaupungin yleinen leikkipuisto, missä oli myös sisätiloissa päivätoimintaa. Kävin siellä lasten kanssa leikkimässä ja pelailemassa biljardia. Ulkona sai vapaasti käyttää pulkkia ja liukumattoja. Lapset olivat onnesta soikeina, kun pääsivät hyppimään liukumatoilla jäämäkeä alas.

Hotellilla oli iso sisäpihaterassi viinibaareineen. Luulen, että kesällä paikka olisi vielä viihtyisämpi. Pystyn nimittäin nähdä itseni istumassa terassilla valkoviinilasi kädessä samalla, kun annan auringon paistaa suoraan kasvoihini niin, että niitä hieman kuumottaa…Ai miten niin odotan kesää? Talvessa on hyvät puolensa, mutta tunnistan pienen onnen tunteen, siitä, että ollaan päästy jo näin pitkälle tätä talvea ja kevät ja valoisat päivät ovat jo lähitulevaisuudeessa. Siellä siintää myös loma ystäväperheen kanssa kanarialla, mihin on enää 1,5 kk!!!! Mulla on tästä vuodesta jotenkin tosi hyvä fiilis. Ei niin etteikö niistä kaikista olisi ollut, mutta tiedätkö, kun joskus tunnistaa, että jokin jossain syvällä on nytkähtänyt liikkeelle… muttei vielä ihan tiedä, mikä se jokin on…

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s