Uncategorized
Jätä kommentti

ACO tuotteita testissä

DSC08134

Sain Marsaana Communicationsin wellness -päiviltä testatattavakseni ACO:n limited edition suihku- ja vartalovoiteet. Ensimmäinen ajatukseni oli, että pullo on yksinkertaisesti kaunis! Keväisen hempeä kukkaetiketti puree minuun (Olen siis kasvi- ja kukkafriikki). Toinen ajatukseni levittäessäni voidetta kädelleni oli ”ihana kukkaistuoksu”. Ei ollenkaan semmoinen keinotekoisen esanssinen vaan muistuttaa ihan oikeiden kukkien tuoksua, mistä suuri plussa. Monessa tuoksuvartalovoiteessa tuoksu muuttuu iholla nopeasti keinotekoisen esanssiseksi, mutta tämä pysyy iholla pitkään tuoksuen oikeilta valkoisilta kukilta. Tuoksu koostuu siis valkoisista kukista, ripauksesta ruusua ja santelipuuta.

Pullo lupaa voiteen imeytyvän nopeasti ja 24 h kosteutuksen. Voide on kevyttä, helposti levittyvää ja se imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeäksi ja tuoksuvaksi. Minun suht kuivan ihoni voide riittää hyvin kosteuttamaan, mutta en sanoisi tuotteen olevan mitenkään syväkosteuttava.

Vartalovoide on pakattu kätevään pumppupulloon. Tuotetta on helppo annostella juuri sen verran kuin tarvitsee. Suihkuvoide on pakattu pulloon, jonka korkkia ei tarvitse aukaista. Riittää että kiertää korkkia joko auki tai kiinni puolikkaan kierroksen. Helppokäyttöinen siis tämäkin pullo. Suihkuvoiteessa on sama ihana valkoisten kukkien tuoksu.

Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja tuotteet on parfymoitu. ACO löytyy apteekkisarjana apteekeista:)

Oma arvioni tuotteesta oli erinomainen. Suurin plussa tulee ehdottomasti tuoksusta ja vähän niistä ihanista kukista siinä etiketissä 😉

DSC08151DSC08158

DSC08141DSC08138

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s