Uncategorized
Jätä kommentti

Kurkistus kampaajan luotto muotoilu- ja hoitotuotteisiin!

 Kokosin tämän hetken luotto muotoilutuotteeni ja jätettävät hoitotuotteeni. Eli sen mitä tapahtuu hiuksilleni pesun jälkeen ja mitä tuotteita tykkään käyttää ja miksi. Toivottavasti saat muutaman vinkin näistä myös itsellesi ja ehkä uuden suosikin. Kirjoitan lemppari shamppoista ja hoitsikoista oman postauksen myöhemmin.

Tangle Teezer: Selvitän hiukseni aina jo suihkussa hoitsikka päässä. Siten saan hiukset selviksi ilman repimistä. Märkänä hius venyy ja paukkuu paljon enemmän. Hiuksen repimistä tulisi välttää, ettei vahingoita hiuksia. Hoitoaine auttaa selvittämään takkuiset hiukset. Tangle teezer on hiusten selvittäjän ykkönen. Sen harjakset antavat niin paljon myöten ettei se revi samalla tavalla hiuksia, kuin tavallinen harja/kampa tekisi. Kampaaminen on paljon helpompaa, miellyttävämpää ja hiuksia säästävämpää.

DSC08337

Sebastian Dark Oil: Pyyhekuivaan tukkaan laitan aina jätettävän hoitoaineen. Hius tarvitsee kosteutta, korjausta ja suojaa vielä pois pestävien tuotteidenkin jälkeen. Sebastianin uusi öljy on superihana. Se hulahtaa luonnonkiharaan kuivaan tukkaani kosteuttaen ja raviten sitä. Öljyssä on geelimäinen koostumus, joka kämmenissä hierottaessa muuttuu öljyksi. Öljy katoaa hiukseen DiffusX-teknologian avulla. Tämä öljy tekee hiuksista pehmeät ja lisää tuuheutta. Öljy jättää hiukseen ylellisen tuoksun joka koostuu santeli- ja seetripuusta. Hiuksia kannattaa kuunnella, ne kyllä kertovat mitä tarvitsevat. Minulla on ollut jo pidemmän aikaa todella kuivat hiukset ja oli aika vähän vaihdella tuotteita joita käytin. Tällä hetkellä öljy on ihan superhyvä hiuksilleni.

DSC08369

Redken extreme anti-snap leave-in treatment: Tämä jätettävä hoitotuote on ollut yksi suosikeistani jo monta vuotta. Tuote on proteiinihoitoaine, joka sopii kaikille hiuksille etenkin haperoille rakkennevaurioituneille ja haaroittuville hiuksille. Proteiini korjaa hiuksen vaurioita ja eheyttää jo vaurioitunutta hiusta sisältä ja ulkoa. tämän avulla hiukset voi saada kasvamaan ja pysymään hyväkuntoisena paljon paljon pidempään. Olen suositellut tämän tuotteen jokaiselle asiakkaalleni, joilla on ollut haaveena vahvistaa hiusta tai kasvattaa pidemmät hiukset. Minulla on ollut asiakkaita, joiden hiukset ovat katkeilleet niin, ettei hius yksinkertaisesti kerkeä kasvaa ennen kuin hius on taas katkennut itsestään. Seuraavilla käynneillä tuotteen aloittamisesta hius on vahvistunut huomattavasti ja huomaan selvästi eron näiden asiakkaitteni hiuslaaduissa. Tukka jaksaa kasvaa ilman katkeamista. Ihan huippu tuote. Tuote on proteiinipitoinen ja korjaava, joten ei tarvitse pelätä, että se latistaisi hiusta. Kosteuttavat ja siloittavat tuotteet ovat sitten erikseen (ne saattavat hentoa hiusta latistaa, joten jätettäväksi tuotteeksi voisi silloin valita proteeni/korjaavan tuotteen).

DSC08416

Kent harja: Rakastan Kentin matkakokoista harjaa (tämä kyseinen harja on paras lyhyelle ja olkapäämittaiselle tukalle). Sen voi sujauttaa kassiin kokonsa puolesta. Kumipohja, luonnonkarva harjas ja nailon piikit. Harja tuntuu hyvältä harjatessa ja stimuloi päänahkaa. Ihan lemppari. kaikille harjaamisesta pitäville, voin suositella tätä laadukasta harjaa!

DSC08353

Redken satinwear 02 prepping blow-dry lotion: Tämä on ollut myös vuosia luottotuotteeni. Tuote levitetään pyyhekuivaan tukkaan. Tuote helpottaa föönausta, tekee hiuksista silkkiset ja antaa lämpösuojan lämpömuotoilun alle. Tuotteessa on vain vähän pitoa. Vinkki! Sekoitan tuotetta vahvemman muotoilutuoteen kanssa, jolloin saan vahvemmasta tuotteesta helpomminkäsiteltävää ja fööniharja luistaa paremmin.

Redken iron shape 11 thermal protecting spray: Tämä tuote on tarkoitettu kihartimen ja suoristusraudan alle. Luottotuote kun laitan kiharat tai suoristan. Tuote suihkutetaan kuivaan tukkaan. Suihke antaa hyvän pidon ja läpösuojan raudan alle. Vinkki! Suihkutan tuotteen kauttaltaan hiukseen, kampaan ja kuivaan sen föönillä nopeasti . Silloin tuote ei pala rautaan eikä tukkaan kiinni.

DSC08389

Biozell professional keratin styling cream: Tätä tuotetta käytän kun haluan föönauksen alle enemmän pitoa, jos esim. taivutan, kiharran tai haluan enemmän tuuheutta. Voide tuoksuu hyvälle ja siloitaa kivasti. Tämä on minulle uusin tuttavuus ja olen pitänyt siitä kovasti. Nykyään muotoilutuotteetkin ovat hoitavia niinkuin tässäkin: keratiini – suojaa ja vahvistaa, pantenoli – kosteuttaa, silottaa ja antaa kiiltoa. Tuotteessa on lämpö-, UV- ja kosteussuoja.

DSC08392

Tässä tämän hetken luottotuotteeni. Teen jatkossa lisää postauksia käyttämistäni meikki-, ihonhoito- ja hiustuotteista. Jos on jotakin aihealuetta, mistä olisi kiva tietää lisää, niin kommentoikaa kommenttiboxiin. Tulossa myös arvonta Acon aurinko ja itseruskettavista tuotteista joten pysykää kuulolla 🙂 Käykää myös kurkkaamassa ja seurailemassa minua instagramissa.

Aurinkoa,

-Sonja-

 

 

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s