Uncategorized
Jätä kommentti

Luonnonkosmetiikkaa

Oltiin tyttöjen kanssa Berliinissä. Semmoinen kiva kolmen päivän pyrähdys. Yksi ystävistäni on hurahtanut luonnonkosmetiikkaan ja Saksa on auvoinen paikka luonnonkosmetiikan ystävälle. Saksasta tulee paljon eri luonnonkosmetiikkabrändejä. Ja hinnat oli aivan uskomattoman edulliset. Kauheeta hamstraamista harrastettiin, kun oli vaan niin edullista. Minulle tarttui mukaan mm. Alverden orgaaninen kookosöljy 100 ml mikä maksoi 4 euroa!! Suomessa sama puteli olisi ollut luultavimmin noin 30 euroa. Öljy oli ihan markettikamaa, mutta luonnonkosmetiikkaa ja super hyvä. Harmittaa, etten hamstrannut niitä useampia ja ottanut testiin voiteita myös. Olimme ”fiksuina” ottaneet vain käsimatkatavarat, joka hillitsi suurempien ostosten tekemisen. Ensi kerralla lähden Berliiniin matkalaukku tyhjänä ja ostan vuoden ostokset sieltä. Niin iso hintaero kaikessa oli.

DSC08625

Samainen ystäväni on myös intoutunut kasvonaamioihin, joten itsekkin havahduin siihen, että lennon jälkeen istuin hotellihuoneessa luonnonkosmetiikkanaamio kasvoillani ja hotellin tohvelit jalassa. Tämä on tapa jonka aion häikäilemättä omia itselleni. Lennon jälkeen iho on aina kuiva ja samaanaikaan rasvainen. Yleensä vielä koneessa kiertävä ilmastointi saa pari näppyä aikaiseksi ja kirkasta kuulasta ihoa saa odotella pari päivää. Tästä eteenpäin nappaan aina laukkuuni kertanaamiopussin ja laitan sen lennon jälkeen kasvoille. Naamion jälkeen iho oli taas kuulas ja kosteutettu.

Olo on ollut viimepäivinä nuutunut, kun flunssa on vienyt voimia. Haikailin saunaan mennessä juuri noista naamioista joilla saisi väsyneet kasvot pirteämmäksi. Teki mieli jollakin hemmotella itseäni. Löysinkin naamion sijasta konjac spongen, jonka olin saanut jo aikaa sitten, mutta unohtanut kaapin perälle. Paketissa lukee ” have a mini facial everyday” for tired or devitalised skin. Kyllä tätä minä juuri tarvitsen.

DSC08185

Kostutettuna sieni muuttuu silkinpehmeäksi. Sienellä voi puhdistaa kasvot käyttäen vettä tai puhdistusainetta. Sieni on miellyttävä ja pehmeä iholla. Sillä voi putsata myös herkän silmänympärysihon. Konjac kasvi tulee Aasiasta ja sitä on käytetty jo 1500 vuotta mm. ruokana, lääkkeenä, laihdutusapuna ja kauneustuotteena. Terveysvaikutteinen konjac -sieni kehitettiin alkuperäisesti vauvan herkän ihon hoitoon. Joten sieni on hyvin hellävarainen ja solveltuu herkemmällekin iholle. Iho tuntuu sienellä puhdistuksen jälkeen hellävaraisesti kuoritulta ja hyvin puhtaalta. Tuote on ympäristö- ja ihoystävällinen, täysin vegaaninen, väriaineeton, lisäaineeton, biohajoava ja se tehdään käsityönä Etelä-Koreassa. Tuotetta myydään ainakin Stockmannilla. Voin suositella Konjac spongea kaikille, jotka kaipaavat pientä luxusta päivittäiseen ihonpuhdistukseen.

DSC08191

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s