Uncategorized
Jätä kommentti

Cien kosmetiikka lanseeraus

Cien kosmetiikka, mahdollisuusko? Parisen viikkoa sitten kävin Cien kosmetiikan lanseeraustilaisuudessa ja pääsin kokeilemaan Cienin tuotteita. Muutamaa kokeilua lukuunottamatta Cienin kosmetiikkatuotteet ovat olleet minulle tuntemattomia. Toki tiedän ettei hinta aina kerro kaikkea, mutta epäilyksiä tuotteiden laadun suhteen on ollut. Lanseeraustilaisuudessa lakkautin kynteni Cienin kynsilakalla. Lakka pysyi hyvin tai niin kuin normaalistikin minulla lakka pysyisi. Kokeilin kotona vielä lakkoja. Kynsilakan sivellin on leveä jolloin jo yhdellä vedolla sai lakattua melkein koko kynnen, plussaa siitä. Lakka levittyi hyvin ja kuivui normaaliin tapaan. Mielestäni lakka on oikein toimiva.

Olen pessyt nyt useamman kerran meikit kasvoilta Cienin puhdistusgeelillä (Gentle facial wash), joka on tarkoitettu normaalin ja sekaihon puhdistukseen. Geeli puhdistaa meikin kasvoilta hyvin. Ei tarvitse erikseen poistaa silmämeikkiä. Iho jää puhdistuksen jälkeen miellyttävän tuntuiseksi ja puhtaaksi. Jotkut putsarit (monesti geeli ja vaahtopuhdistukset) pesevät ”liikaa” ja jättävät ihon natisevan puhtaaksi ja kiristäväksi, kun kaikki ihon omat rasvat pestään pois. Tai maitomaiset vaihtoehtoisesti ovat minulle ”liian” kosteuttavia ja jättävät kalvon iholle. Cienin puhdistusgeeli jätti ihoni miellyttävän tuntuiseksi vaikka geelimäinen tuote onkin. Minulla on  normaali/pintakuiva iho ja Cienin puhdistusgeeli toimi hyvin. Olin todella yllättynyt positiivisesti Cienin putsarista.

Pesun jälkeen ihon pinnalla oleva suojakalvo menee epätasapainoon, joka kannattaa palauttaa luonnolliseen tasapainoonsa kasvovedellä. Kasvovesi kosteuttaa, palauttaa ihon ph -tasapainon, auttaa voiteita imeytymään paremmin ihoon ja putsaa viimeisetki meikin rippeet, vaikka enemmän hoitotuote onkin. Aamuisin talin puhdistukseen riittää pyyhkiminen kasvovedellä. Minun tähänastinen lemppari kasvoveteni on Decléorin Aroma Cleanse kaikille ihotyypeille tarkoitettu parabeeniton kasvovesi. Suosittelen!

Katsotaan miten muille Cienin kosmetiikkakokeiluille käy, mutta putsari ja lakat pääsivät jatkoon!

DSC08682DSC08660DSC08657DSC08667DSC08675DSC08665DSC08687DSC08692

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s