Uncategorized
Jätä kommentti

Halloween makeup

Miten luoda helppo ja hauska halloweenmeikki. Tässä tutoriaali hämähäkinverkko silmämeikkiin. Jos halloweenasua ei ole löytynyt, niin tällä silmämeikillä saat hauskan halloweenlookin. Meikki on helppo, nopea ja hauska toteuttaa.

image

Kuva 1. Levitä koko luomelle mustaa geelieyelineria. Levitä se luomivakoon asti. Levitä lineri myös alaluomelle ja sisäluomelle.

Kuva 2. Painele siveltimellä linerin päälle mustaa luomiväriä (se tarttuu hyvin, kun alla on hieman tahmea lineri). Ota häivytyssivellin jossa on kuparinrusehtavaa sävyä ja ala häivyttämään luomivaonrajoja. häivytä myös alaluomelta.

Kuva 3. Piirrä eyelinerilla ensin kissamainen rajaus yläluomelle. Sen jälkeen siirry alaluomelle ja aloita vetämällä hiemean viistot suorat viivat.

Kuva 4. Lisää hämähäkinseitin verkkomaiset poikkiviivat. Lisää reippaasti mustaa mascaraa ylä- ja alaripsiin.

Lopuksi voit häivyttää mustalla tai harmaalla luomivärillä verkkojen viivojen alaosaa, jotta  verkko näyttää enemmän elävältä ja kohollaan olevalta. Lisää silmän sisänurkkaan glitteriä tai hohkaa. Lopuksi liimaa tekoripset ja lisää muutama kerros mascaraa ja tadaaaaa olet valmis halloweenjuhliin!!!

Hauskaa halloweenia kaikille ❤

Sonja

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s