Uncategorized
Jätä kommentti

SASSOON TRENDIT

Sassoonin FW16 Utopia -kokoelma näyttää suuntaa tulevaisuuden hiudesignista. Kokoelma on raikas, futuristinen, kevyt ja geometrian oppeja noudattava. Raskaat ja tummanpuhuvat hiukset siirtyvät syrjään uusien minimalististen tyylien tullessa muotiin. Taide,muoti ja trendit ovat aina linkittyneet elettävän ajan ihmisten ajatuksiin, haasteisiin ja toiveisiin. Mitä Sassoonin mallisto huokuu tällä hetkellä on juuri sitä mitä tämä aikakausi kaipaa: selkeyttä, läpinäkyvyyttä, arvokkuutta, keveyttä, puhtautta ja individualismia. Sassoonin leikkausopit ovat nerokkaita ja hyvin teknisiä, kantajalleen täydellisesti räätälöityjä kokonaisuuksia, joiden leikkaus hipoo täydellisyyttä pienimpää yksityiskohtaansa myöten. Leikkauksissa on olennaista, että hiukset putoavat aina samalla tavalla muotoonsa, vaikka päivän mittaan joutuisi juoksemaan. Täydelliset leikkauskulmat takaavat hiuksen laskeutumisen muotoonsa. Sassoonin leikkauksissa muoto tuodaan esiin leikkaamaalla. Muotoa ei tarvitse erikseen föönata pyöröharjalla kohotellen vaan leikkaus tuo muodon esiin jo kevyemmällä föönauksella. Sileää, selkeää, kiiltävää, minimalistista, ylellistä ja täydellistä. Minun mielestä tämä mallisto on todella inspiroiva ja hengittävä. Tästä huokuu Skandinaaviseen tyyliin helposti yhdistettävä arvokas ja selkeä minimalismi. Kuvat puhukoon puolestaan!

 

Kuvat: Sassoon

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s