Uncategorized
Jätä kommentti

Mitä joululahjaksi rakkaille?

Hemmottelu on aina hyvä, kun tullaan lahjoihin. Kokosin muutaman lahjavinkin ystävälle, rakkaalle tai kenelle vain, joka voisi tarvita hieman arjen luksusta. Yonka -merkkisellä sarjalla (tuotesarjan löytää muutamista Yonkaa myyvistä kauneushoitoloista). Yonkalla on aivan ihana hierontaöljykynttilä. Kauneushoitolassa voi ottaa itselleen hoidon, joka tehdään tällä kynttilällä, mutta super ihana idea on antaa kynttilä lahjana rakkaalleen ja tehdä itse hoito hänelle. Kynttilä sulaa poltettaessa hierontaöljyksi, jota sitten kaadetaan hierottavan iholle. Öljy on ihanan lämmintä ja tuoksu on taivaallinen. Kukapa ei nauttisi hemmotteluhetkestä kotonaan, musiikin ja kynttilöiden siivittämänä.

image-1-png

Jokainen haluaa kiiltävät ja hyväkuntoiset hiukset. Wellan Oil reflection tuoteperhe sopii kaikille hiustyypeille tehden hiuksista ihanan kiiltävät. Luminous reveal shampoo, luminous instant hoitoaine ja luminous smoothing oil takaavat hyvän hoitopaketin hiuksille. Pakkaus on ihanan ylellinen. Öljyssä on käytettu mm. macademia- ja avocadoöljyä. Shampoossa ja hoitoaineessa on käytetty valkoista teetä. Sain nämä tuotteet kokeiluun ja voin suositella sarjaa lämpimästi. Hiukset tuntuivat pesun jälkeen hoidetuilta ja kiiltäviltä. Hoitoaine myös selvitti kivasti. Plussaa tulee ihanasta tuoksusta. Öljy on ihana ja kevyt. Pyyhekuivaan tukkaan laitettaessa se imeytyy ja katoaa hiuksesta hyvin jättäen hiukset kiiltäviksi.

image-png

image-1-1-png

Kuohkeammat hiukset? Tähänkään tuskin kukaan suomalainen sanoo ei. Kuivashampoo on jo vuosia ollut hittituote ja monelta löytyykin kotoaan jos jonkinlainen kuivashampoo. Tämä monen kiireisen aamun pelastaja. Hänelle, joka haluaa parasta, ehdoton ykkönen on  Oriben Dry texturising spray. Oriben tuotteet ovat hiustenhoidon kaviaaria. Hinnaltaan hieman tyyriimpi sarja on hintansa väärti. Dry texturising spray on hienojakoinen suihke, joka jättää hiukset ilmaviksi ja antaa kevyttä tukea ja pitoa. Suihke ei jätä tummaankaan hiukseen mitään väriä vaan sekoittuu hyvin hiusten joukkoon. Tällä hetkellä Oribea myy ainoastaan Peili hiussali Helsingissä (Fredrikinkatu 16). Mainittakoon vielä, että stylisti Rachel Zoen luotsaamassa Dreamdry salongissa yhdysvalloissa käytetään juuri Oriben tuotteita.

image-2-png

Toivottavasti näistä vinkeistä ja tuotteista oli jotakin apua jokavuotiseen joululahjojen metsästykseen.

Jos näistä ei mikään sytyttänyt ja materialahjat ahdistavat, niin aina voi sopia tuttujen kanssa, että tänä vuonna lahjojen sijaan jokainen lahjoittaisikin omalle kukkarolleen sopivan summan hyväntekeväisyyteen ja tekisi lahjoituksen itselle tärkeän asian puolesta. Kukin voisi kertoa minkä asian auttamiseen rahansa sitten laittoi. Joulunalusaika on pullollaan hyväntekeväisyyskohteita, jotka tarvitsevat apua. Itiksessä on mm. hyväntekeväisyysjärjestö Hopen kampanja, jossa autetaan vähävaraisten perheiden lapsia. Seinällä on lasten lahjatoiveita, niistä voi valita mieluisen lahjatoiveen, käydä sen ostamassa ja tuoda sen Hopen pisteelle ja he vievät lahjasi kyseiselle lapselle. Sivulla http://www.unwomen.fi on kampanja Minä en unohda sinua pakolaisnaisten auttamiseen. http://www.pelastakaalapset.fi sivuilla löytyy myös paljon erilaisia lahjoituskohteita. Tässä vain muutama esimerkki kohteista. Etsi kohde, joka liikuttaa juuri sinua. Pienelläkin summalla on merkitys ja lahjoituksesta saa aina myös itselle hyvän ja rauhallisen mielen. Tämän myötä haluankin toivottaa kaikille oikein valoisaa ja rauhaisaa joulua.

Keep the light shining bright!

Sonja

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s